Nu är det nära

BloggMatsal15juni

God morgon 🙂

I morse var våra kattpojkar lite olika i hur de väckte oss. Lite onödig information men från början var Aramis min katt och Zim sambons katt 😉

Aramis la sig på min mage och kurrade gott, riktigt mysigt att vakna så.

Zim väckte sambon genom att först nysa honom i ansiktet, därefter trampade Zim honom på halsen så att han började hosta, för att avsluta med att kliva på kissblåsan, käre sambon var givetvis kissnödig 🙂 Goooo morron Gooo morron, haha.

Nåväl nu är vi uppe och kan njuta av en lång härlig söndag. Två dagar, sedan är det äntligen semester. Sambon ska arbeta sina två sista dagar i stora staden, jag kommer verkligen att sakna honom på jobbet. Senast han var borta började min dag med att jag inte kom in i datorn. Men det löste vi över telefonen. (Var jag som hade glömt att byta lösenord)

Igår kväll grillade vi och åt ute på altanen. Gott och mysigt 🙂 Efter maten fick Aramis vara ute lös en stund. Zim fick gå ut i koppel han med, men vände och gick in efter 10 sekunder. Han är fortfarande rädd, efter incidenten med en stor hund här utanför. Inget hände, men Zim har inte direkt nerver av stål. Hoppas det går över snart, så han vågar.

Nu blir det frukost och en kopp kaffe, sedan en promenad. Resten av dagen är oplanerad men hoppas på lite solning och sambon ska klippa gräset.

BloggMatsal15juniNr2

Fick en riktig färgklick till bukett igår av sambon [emoji black heart suit]

Önskar er en skön söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *