Midsommarblommor

Hej på er 🙂

I dag har vi varit ute och plockat in fina midsommarblommor som jag har ställt på köksbordet. Vi hade verkligen tur med vädret, hann bara hem så började det regna.

Jag som har hoppats på att kunna ha min nya klänning imorgon, men risken är nog stor att jag kommer att frysa ihjäl. Tittade på vädret och det ska bli cirka 13 grader. Den kanske åker på en sväng, så tar jag med mig ombyte.

Både jag och sambon måste vara grymt trötta nu, vi brukar sällan sova länge. Jag vaknade vid 7, trodde klockan var mycket mer och låg och väntade. När jag såg vad klockan var somnade jag om, för att vakna vid 11 igen, sambon sov fortfarande gott. Men det är skönt att lyssna på kroppen och tillåta sig själv att sova ut, det är ju semester. Imorgon är det nog bäst att vi ställer klockan, även om vi inte ska iväg jättetidigt 😉

Vi ska åka till svärmor och hennes sambo i deras sommarstuga och fira midsommarafton. Önskar oss fint väder såklart, men hur som så ska det bli trevligt och mysigt.

( En dag närmare att vi får hämta Ikoz [emoji black heart suit]  )

Får se när/om jag får tillfälle att blogga imorgon.

Önskar er redan nu en härlig midsommarafton 🙂

4 svar på ”Midsommarblommor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *