Fredagen den 13:e

BloggMat13juni

Hej på er 🙂

Nu är vi hemma. Vi har haft en trevlig kväll med väldigt god mat.

Synd bara att jag var riktigt fredagstrött, men det får man vara 🙂 Nu känns det skönt att vara hemma. Längtar efter att få krypa ner i sängen.

Innan vi åkte till svärmor och hennes sambo var vi på stan en sväng. Jag råkade liksom ramla på en klänning som bara skrek mitt namn. Väl inne i provhytten satt den som gjutet. Det var väl inte så mycket att fundera på då 😉 Jag hoppas att solen vill visa sig på midsommarafton, då kanske den får äran att vara med.

Hoppas jag kan sova gott när det är dags. Med tanke på att det är fredagen den 13:e och dessutom fullmåne. Läste att det kommer att dröja till 2049 tills nästa gång det inträffar en fullmåne på en fredag den 13:e.

BloggKlänning13juni

Blommig klänning såklart.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

4 svar på ”Fredagen den 13:e

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *