Doftar underbart

BloggBlommor12juni

Hej på er 🙂

Det är härligt att känna på vägen hem att vårat syrenträd doftar underbart, sådana enkla ting gör mig glad. Var tvungen att ta in någon kvist och sätta på köksbordet. Den ljuvliga doften sprider sig i huset. Kan man vara glad för lite, har man mycket att vara glad för 😉

Sambon har åkt i väg till ”min” kiropraktiker. Det är första gången för honom, spännande att höra sedan vad han tyckte. Jag har fått tjata lite för att han ska gå i väg. Han har haft ont i nacken ett bra tag nu. Tänk att man alltid ska dra ut på tiden innan man bokar ett besök 🙂

Känns skönt att veta att det är fredag i morgon. Efter jobbet ska vi åka till svärmor och sambon, vi blir bjudna på mat. Det ska bli trevligt och mysigt.

Nu ska jag fixa lite här hemma. Längtar efter min kopp kaffe, känns som att den verkligen behövs. I morse när Zim för en gångs skull var tyst, då började Aramis jama i stället.

BloggKök12juni

Fina syrenträdet utanför köksfönstret. Just nu är jag och min kamera inte helt sams. Men bjuder ändå på denna något mörka bild 🙂

Önskar redan nu en härlig fredag. Trevlig kväll!

4 svar på ”Doftar underbart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *