Vackert

Hej på er 🙂

Nu är jag hemma och är rätt mör efter ett besök hos kiropraktikern igen.

Jag och sambon har satt oss i soffan, Aramis ligger bredvid oss som vanligt. Dags för en efterlängtad kopp kaffe nu, fast jag egentligen tycker det är lite sent för det. Ska ju lyckas sova i natt också 😉

Känner mig lite dagvill idag. På onsdagar brukar vi sluta en timme tidigare men det har vi inte gjort idag. Därför har jag haft känslan av att det är torsdag. Men tänker jag på att det bara är fyra arbetsdagar kvar innan semestern, så gör det inte så mycket 🙂 Jag har dessutom haft en bra dag på jobbet med en hel del skratt och tok, skönt.

Längtar efter att få höra något om det blir någon kattunge för oss på semestern eller inte. Gillar inte att vara ovetandes. Men hoppas massor och tycker det borde bli så. Undrar annars varför hon har sagt att hon ska maila oss fler bilder på sötnosen [emoji black heart suit]

BloggSyrenträdet11juniNr3

Vårat fina syrenträd på framsidan. Doftar ljuvligt.

Trevlig kväll!

2 svar på ”Vackert

    • Verkligen Sofia! Tack, jag är duktig på många blommor. Men våran trädgård är rätt ”snäll” och lättskött 🙂 Lite ogräs kan jag blunda för emellanåt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *