Sista stängningen

BloggFjäril10juni

Hej på er 🙂

Idag hade vi kunnat haft en skön sovmorgon, men jag vaknade tidigt av att de klippte gräsmattan utanför. Tänk det gjorde jag förra gången då jag hade kunnat få sova med 😉 Men lite längre blev det. Nu har vi gjort sista stängningen på jobbet innan semestern.

Fina fjärilen på bilden ska nog få stå på mitt planteringsbord ute. Jag älskar fjärilar, hittade den på Coop.

Nu ska vi strax byta om för att ta en promenad. Sedan kan jag känna mig nöjd med dagen. Imorgon är det dags för ett besök hos kiropraktikern igen. Jag lyssnade på hans råd och bokade en tid ungefär en vecka efter förra besöket.

På bara några dagar har den ena busken snart blommat över. Tur att det finns fler så det blommor i omgångar.

BloggPioner10juni

Härlig färg, fast jag föredrar ljusrosa 😉 Men de kommer blomma snart de med.

Önskar er en skön kväll.

5 svar på ”Sista stängningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *