Kaffe

BloggKök9juni

Hej på er 🙂

Då var måndagen gjord och det är en dag närmare semester 😉

Nu är det bara sex dagar kvar att jobba, har lite svårt att förstå det. Jag hoppas verkligen att det kommer bli fint väder. Det är den här tiden på året det finns möjlighet att tanka välbehövlig energi. Min bästa årstid.

Sitter i soffan med en kopp kaffe nu. Sambon är på väg hem, han har varit och jobbat i stora staden. Det strular med tåg så vi får se när han kommer hem. Har saknat honom.

Fick veta idag att min vackra svan utanför jobbet är borta. Det var en svan som hade blivit påkörd under helgen, han hade suttit mitt i vägen skadad. En arbetskompis till mig hade stannat och väntat tills polisen kom. Hon hade talat om för dem att han brukar hålla till vid vårt jobb. De skulle ta honom tillbaka dit om han bara gjort illa ett ben eller så. Men han var inte där idag. Jättetråkigt, hoppas han inte fick lida 🙁

Nu ska jag tänka på något roligare.

Kom på att jag hade en liten duk som matchade duken på köksbordet, så igår fick det bli ett byte på köpmandisken.

BloggGerbera9juni

Trevlig kväll!

 

2 svar på ”Kaffe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *