Syrener

BloggKöpmandisk8juni

Hej på er 🙂

Redan söndag, vad tiden går fort när man är hemma och myser [emoji black heart suit]

Syrenerna vi tog hos mamma stod inte länge, men jag njöt av doften så länge det varade. Älskar dofterna av hägg, syren och liljekonvalj. Ska nog ta in någon kvist från syrenträdet vi har på framsidan, det har precis slagit ut.

Det blir inte alltid som man har tänkt sig, det stämmer in lite på oss som tar det som det kommer. Igår hade jag tänkt färga håret. Men när vi var ute på promenad så började det att åska. Jag är ganska åskrädd och vill absolut inte stå i duschen och skölja ur färg när det smäller rejält. Vilken skön undanflykt tänkte jag 😉

I stället planterade vi en vit pion, tog en promenad, jag tvättade igen, tittade på film och myste i soffan. Filmen vi såg var ”Winter´s tale”, jag fällde många tårar. Fin film som verkligen berörde mig.

Jag var nöjd med dagen, det kändes mer som lördagsmys än att fixa med håret i timmar. Det dumma är bara att jag har det kvar nu, kanske måste ta tag i det idag i stället. Vi får väl se vad dagen har att erbjuda.

Om ni undrar hur det går med kattunge så är inget klart än. Uppfödaren hörde av sig på sms igår, hon ska maila oss fler bilder. Hon hade mycket att göra just nu. Skönt att höra för vi väntade hela fredagen på att hon skulle höra av sig som det var sagt. Av de två söta kattpojkarna som hon har, kan jag tänka mig båda. Så är bara den ena tingad gör det inget. Jag hoppas verkligen att det flyttar hem en söt liten kattbäbis till oss på semestern 🙂

BloggSyrenträdet8juni

Syrenträdet för några dagar sedan. Det blommar så fort, jag hinner inte med 🙂 Kommer en ny bild när det har slagit ut helt.

Önskar er en skön söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *