Lördagsmys

BloggMatsal7juni

Hej på er 🙂

Vad skönt att vakna och veta att det är lördag och inte söndag.

En bonusdag liksom. Igår städade vi, jag tvättade, sambon handlade, jag planterade ut en del mårbacka sticklingar i nya krukor. Hoppas de kommer växa sig stora och fina.

Morgonen har börjat sådär, min goa Aramis har ont i magen. Vilket innebär lite bestyr här hemma. Han har svårt att bajsa på grund av trög mage och har problem med den till och från. Vi gör så gott vi kan för att hjälpa honom. Bland annat får han paraffinolja emellanåt. Vi hoppas han blir bra under dagen, lider med honom [emoji black heart suit]

Igår kom min fina sambo hem med en blombukett igen. Så blommorna jag fick tidigare fick flytta in i köket, de står sig fina än. Lika bra det för lupinerna som stod där, skulle när som helst börja skräpa. Jag är ganska bortskämd med att få blommor ofta 🙂

Men så är jag väldigt intresserad av blommor och uppskattar dem otroligt mycket. Tycker att en bukett i en vas eller en färgklick i form av en krukväxt kan lyfta hela rummet. Blir mycket blommor här tack vare det. Extra roligt är det när de håller länge. Jag är noga med att snitta om dem ofta och fylla på med nytt vatten.

BloggBlommor7juni

Idag är det rätt ”planlöst” här, eller jag ska kanske färga håret senare och det tar sin lilla tid.

Hoppas ni får en mysig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *