Nationaldagen

BloggPion6juni

Hej på er 🙂

Då var nationaldagen här och det innebär en dag extra att mysa på.

Pionerna är på väg att slå ut, jag älskar verkligen den här tiden. Syrenträdet på framsidan är på väg det med. Det enda jag skulle önska var att de blommade längre, det går så fort. Men det kommer nya vackra blommor.

Sitter här och hoppas på att vi ska få en ny familjemedlem under semestern. Det får vi förhoppningsvis veta under dagen. Är det meningen så blir det så [emoji black heart suit]

Jag kommer ihåg när jag letade en kompis till Aramis. Alla kattungar jag ringde på var sålda (avskyr annonser som ligger kvar ändå) En dag var jag på utbildning på jobbet, på rasten tittade jag snabbt in på nätet och såg Aslan. Han var så underbart fin och hjärtat klappade lite extra. Jag skyndade mig att ringa. Minns att jag frågade om den gråa katten fanns kvar eller om han var såld redan. Han fanns kvar, jag blev så otroligt glad.

När mamma och jag åkte för att titta på honom kom alla katter fram till mig utom Aslan. Det är något jag inte är van vid. Hon sa att jag inte behövde köpa honom bara för att jag kommit dit. Men det ville jag såklart. Bara vi hade kommit hem följde han mig överallt jag gick. Lämnade jag rummet jamade han efter mig. Åh min lilla goplutt vad jag saknar dig.

Idag ska vi passa på och städa här hemma. Hoppas att solen vill titta fram, vädret är växlande, och så ska jag plantera blommor. Har ju nya fina krukor som väntar 🙂

BloggPioner6juni

Det blir mycket blommor här just nu 🙂

 

BloggAslanLer

Minnesbild av min vackra Aslan [emoji black heart suit]

Önskar er en fin nationaldag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *