Spännande

BloggKök5juni

Hej på er 🙂

Då var det långledigt igen, skönt.

Efter jobbet idag åkte vi till min mamma och hälsade på. Där blev vi bjudna på god mat, det var trevligt. Skönt att slippa tänka på vad vi skulle laga för mat idag 😉

Väl hemma ringde min sambo äntligen på en kattannons, vilket är något vi har pratat om länge. Samtalet blev ganska lång. Katten finns 30 mil från oss, men rasen vi söker är inte vanlig där vi bor, så avstånd är vi inställd på.

Det var fler som hade visat intresse för dessa två katter. Hon skulle höra av sig mer imorgon, då det skulle komma någon och titta på katterna då. Båda är jättefina så det spelar ingen större roll vilken av de två det blir 🙂

Spännande, men jag vågar knappt hoppas innan vi får veta mer. Det skulle vara så mysigt med en liten kattbäbis 🙂 Rasen vi söker är Neva Masquerade. Det ska vara en bra ras vid allergi. Den passar inte alla men brukar fungera bättre. Min sambo är lite allergisk men bor tillsammans med två katter och har alltid haft katt, det har gått bra. Men vi tänkte att till nästa katt vi ska köpa, får det bli en mer allergivänlig ras.

När vi flyttade ihop hade vi två katter var. Det gick fort att vänja sig vid att ha fyra katter. Tyvärr fick birman Nisse lämna oss på grund av hjärtfel. Ett år senare, i maj förra året fick min Aslan också flytta till katthimlen på grund av njurarna. Vi sa redan när Nisse försvann att vi skulle köpa en ny katt. Det är nu tre år sedan [emoji black heart suit]

Igår efter jobbet tog vi en skön promenad. På vägen hem plockade jag lupiner, det var efterlängtat. Promenaden någon dag innan kom jag hem med liljekonvaljer. Underbara dofter den här tiden. Skulle önska man kunde förlänga tiden en aning 🙂

BloggLupiner5juni

Önskar er en mysig kväll!

2 svar på ”Spännande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *