Shopping och jordgubbar

Hej på er 🙂

Efter en något rörig dag på jobbet slutade vi tidigare och åkte och shoppade.

Jag skulle köpa mascara på H&M, det brukar heta så. Men det går inte att lura min sambo längre han känner mig för väl 😉 Givetvis blev det lite kläder också, kul. En blommig klänning, blommig kjol, ett linne, en blus, en gul klänning. Men det var väl nästan ungefär bara en mascara.

Vi var också in i en annan favorit blomsteraffär som jag har, där hittade jag den fina krukan. Precis vad jag har letat efter och denna var så fin så det var inget att fundera på. På väg till bilen köpte jag med mig jordgubbar hem.

Nu dricker vi en kopp kaffe och äter goda jordgubbar. Mina inköp säger en sak, jag vill ha sommar och sol. Vill ha bruna ben och gå i klänning, äta jordgubbar och ha fina blommor ute. Men sommaren kommer väl rejält snart hoppas jag. Vi har 8 arbetsdagar kvar innan det är semester. Erkänner att vi har nedräkning 🙂

För övrigt fick vi ett varmt välkomnande av Zim när vi kom hem. Han hetsåt mat, sedan gick han och kräktes i sambons sko. Mm mysigt, de är väl för underbara nästan jämt.

Önskar er en trevlig kväll!

4 svar på ”Shopping och jordgubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *