Kiropraktikern

BloggSvanen3juni

Hej på er 🙂

Idag stängde vi på jobbet.

Efter jobbet gick jag för att mata svanen som finns precis utanför. Men det var fiskar som åt upp mitt bröd 😉 Svanen är så otroligt fin, jag älskar svanar. Medan vi stod där sam det en sork förbi också. Det är härligt att ha något så fint att titta ut på om dagarna.

Sedan var jag bara hem och bytte om till mysbyxor för att åka till kiropraktikern. Äntligen har jag tagit tag i det. Jag ringde i morse och hade hoppats på en tid imorgon eller på torsdag. I stället fick jag en ikväll, det kunde inte ha blivit bättre.

Han sa han med att det var väldigt mycket med rygg och allt på mig. Så förmodligen behöver jag ett till besök nästa vecka. Det gör jag gärna, bara det vänder och bli bra nu.

BloggSvanen3juniNr2

 

BloggSvanen3juniNr3

Vi har väldigt fin miljö utanför vårt jobb 🙂

Nu är det nästan bara dusch och kvällsbestyren kvar. Innan det är dags att skutta i säng.

Sov Gott när det är dags.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *