Vardagslyx

BloggKörsbär2juni

Hej på er 🙂

Jag kom hem och började pyssla lite. Sambon kom hem en stund senare, han hämtade ut ett paket. Så hade han körsbär med sig, mums. Det kallar jag vardagslyx. Det är härligt att man kan glädjas åt små saker. Han vet verkligen vad jag blir glad för [emoji black heart suit]

Då har jag tagit mig genom måndagen, det var en stor bedrift. Har sovit kanske tre fyra timmar i natt. Allt var fel. Det var för varmt i sovrummet, sambon snarkade, Aramis kräktes, Aramis skulle ha vatten ur kranen i tvättstället, kunde lika gärna ge honom det jag var ändå vaken, jag behövde gå på toa, tre gånger faktiskt 😉

Men efter idag är det B A R A tio arbetsdagar kvar att jobba. Sedan är det efterlängtad sommarsemester, tjohooo. Varav två veckor är kortveckor, vilken bonus.

Nu ska jag mumsa i mig körsbär och dricka kaffe. Får se om jag lyckas släpa mig utanför dörren på en kortare promenad, eller om jag somnar sittandes. I natt är det jag som sover.

God Kväll!

2 svar på ”Vardagslyx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *