Välkommen Juni

Hej på er 🙂

Då var det äntligen juni månad. Hoppas det kommer bjudas på många fina härliga dagar.

Gårdagen spenderade jag mest med att vila, mådde inte alls bra. Sambon var och hjälpte till på städdagen i föreningen. Men dem gjorde en kortare variant, på grund av vädret. Sedan blev det egengjorda hamburgare som vi grillade och egengjord pommes frites. Det var supergott. Kvällen spenderade vi i soffan och tittade på två filmer, mysigt 🙂

Idag blir det städning här hemma. Gräsmattan är redan nyklippt och fin. Härligt med all grönska och solen har tittat fram. Det ska bli skönt med en kortvecka också. Jag hoppas min hals och röst vill hålla. Det är inte helt bra, men heller inget som bryter ut ordentligt.

Bilder från vår baksida. Nyklippt gräsmatta och grönskande häck, mårbacka sticklingar, pioner som är på väg att slå ut och tomatplantorna i sina nya krukor.

Önskar er en skön söndag!

5 svar på ”Välkommen Juni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *