Ischiasvärk och hosta

BloggKök31maj

Hej på er 🙂

Inatt var det ingen bra natt. Jag har haft en hemsk ischiasvärk så jag har knappt kunnat vända mig i sängen och linimentet hettade nå grymt, trodde huden skulle brinna upp.

Tror det är dags att boka ett besök hos kiropraktikern, nu har jag gått för länge igen. Som grädde på moset har jag börjat hosta. Tycker det här kan ta och ge sig. Jag vill vara pigg och må bra. Solen får gärna titta fram den med 😉

Idag är det städdag i föreningen där vi bor. Jag hade tänkt vara med från början. Men eftersom jag har varit hemma sjuk större delen av veckan och ischiasen är hemsk, så blir jag hemma. Sambon går iväg för att se om det blir något. Vädret är ju inte så fint.

Får se vad jag ska pyssla med medan han är borta 🙂

BloggKök31majNr2 (2)

Men inne blomstrar det, fina tulpaner på bordet och älskade mårbacka i fönstret 🙂

Hoppas ni får en härlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *