Ny bricka och duk

BloggTulpaner30majNr1

Hej på er 🙂

I morse klev jag upp, hann till och med börja måla mascara. Jag ville så gärna…

Men då dök lilla farmor upp i huvudet på mig. Hon brukar säga att de dagar jag har varit hemma skulle vara ogjorda om jag går ut för tidigt. Halsen sved och rösten är inte bra. Gick till sambon som sa åt mig att stanna hemma. Det var nog tur, jag hörde att de hade mycket att göra på jobbet i början av dagen. Får kurera i helgen, blir te med honung och en liten wirre till fredagsmyset 😉

Igår var vi till min favorit blomsteraffär. Även fast jag inte hade mycket ork, så får jag energi av att bara gå där och strosa, titta på allt fint. Jag behövde komma ut en stund.

Denna ljuvliga ljust rosa bricka fick följa med hem. Jag tyckte den var för dyr egentligen, den kostade 289 kronor. Det fanns bara en rosa kvar. Sambon såg nog hur det tindrade i ögonen på mig och sa att det var klart vi skulle köpa den. Han tyckte att vi kunde ha den ute på altanen. Men jag vill ha den inne, så jag kan se den hela tiden 🙂

Fyndade även två mårbacka för 69 kronor styck, två rosor att plantera ute, gräslök och några fler krukor. Två stora vita i plast som mina tomatplantor ska få stå i. Är så otroligt nöjd. Den nya duken som jag har haft ett tag, fick sin plats på köksbordet. Tulpanerna är från mitt eget land. Det gjorde lite ont i mig att ta in dom, men det blev verkligen fint.

BloggTulpaner30maj

Hoppas solen vill titta fram i helgen. Nu blir det varma mackor här.

Önskar er en mysig fredag!

4 svar på ”Ny bricka och duk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *