Ledig dag

BloggMatsal29majNr2

Hej på er 🙂

Idag har vi en mysig ledig dag tillsammans.

Det blir att pyssla här hemma i ett lugnt tempo. Jag är fortfarande inte pigg, men det är mest halsen och rösten.

Jag längtar väldigt mycket efter att det ska bli riktigt varmt ute igen, så det känns roligt och skönt att vara ute och fixa. Men det är något varmare idag i alla fall. Jag kanske borde ta mig ut och få lite frisk luft, det skulle nog göra mig gott.

När det blir varmare har jag tänkt plantera ut fler av mina mårbacka sticklingar. Ser fram emot att se dem växa 🙂 Skulle vilja få ordning på altanen också. Vi gjorde en rejäl städning där för ett tag sedan. Men det är gult av pollen igen. Undrar när dom ska ta ner dom där tallarna som skitar ner det så hemskt för oss.

Vill att sommaren ska komma igång ordentligt nu. Det är inte alls långt kvar tills det är semester. Hoppas på fint härligt väder och massor av mys, så vi kan vara ute tillsammans och tanka välbehövlig energi. Som en revansch mot förra sommaren [emoji black heart suit]

BloggBlommor29maj

Fina blommorna som jag fick av sambon igår 🙂

Önskar er en härlig skön dag!

 

 

2 svar på ”Ledig dag

    • Förra sommaren hade vi stor sorg i hjärtat och livet kändes skit. Kanske sol ute men definitivt inte i sinnet + att sambon renoverade hallen mitt i all misär. Tack så mycket 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *