Gulligt

BloggMatsal28maj

Hej på er 🙂

Jag har varit hemma idag med.

Rösten är sämre idag och halsen svider mer. Tycker det här kan ta och ge sig nu. Vill jobba på fredag. Men det är lite svårt om jag är så här i halsen, eftersom jag behöver kunna prata hela dagarna.

Tandläkarbesöket igår gick bra. Bästa på länge. Inga hål, ytterst lite tandsten, inte så blödande tandkött och tandfickorna som jag har haft var borta. Har nog aldrig varit så glad efter ett tandläkarbesök 🙂 Men så kämpar jag på och är väldigt noga med mina tänder.

Sambon kom hem med fina blommor idag, gulligt. De placerade jag på hedersplatsen i matsalen. Är så fint med en färgklick där.

BloggMatsal28majNr2

Nu ska vi dricka te med honung och mysa i soffan [emoji black heart suit]

Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *