Hemma

BloggV-rum27maj

Hej på er 🙂

Idag blev jag hemma.

Vaknade med ont i halsen, var hes redan igår. Ont i kroppen, huvudet och allmänt dåligt med energi. Det blev en förmiddag i sängen, välbehövligt. Mitt på dagen fick jag lägga till mensvärk, tjohoo. Men jag hoppas det vänder snabbt. Försöker kurera, dricka te och vilar.

Har tandläkarbesök inbokat idag sedan länge. Det blir att åka dit och hoppas det går snabbt och smidigt. Ska dit för kontroll och tandsten.

Just nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe. Aramis ligger tätt bredvid mig. Det finns mycket plats kvar i soffan, men han ska ligga så nära han kan. Missarna har varit nöjda med att jag har varit hemma idag. Hela förmiddagen låg de i sängen med mig. Vi trängdes på min sida alla tre, mysigt att ha dom där [emoji black heart suit]

Hoppas att ni har haft en bra tisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *