Seg måndag

BloggTulpanLila26maj

Hej på er 🙂

Idag var det verkligen en riktig seg måndag.

Både jag och bordsgrannen på jobbet har varit kraxiga i rösten. Jag var så hes ett tag så jag tänkte faktiskt gå hem. Men envis som jag är härdade jag ut. Hoppas det är bättre imorgon, har ingen lust att vara hemma sjuk.

Efter jobbet åkte vi och handlade. I en affär hörde jag en kvinna bakom mig i kassan säga ”Vad fint hår du har”. Jag tänkte, vem pratar hon med, pratar hon med mig. Det gjorde hon. Jag blev både förvånad och väldigt glad 🙂 Tackade så mycket och kände hur kinderna blev varma och hjärtat likaså. Sambon sa sedan med glimten i ögat ”Vad osvenskt”.

Väl hemma skulle jag plocka upp kattsand från trappen. Då kom Zim i full fart och tjongade rätt in i näsan på mig. Men då var det nära tårar. Upp och ner går det, i stort som smått, haha. Han ville springa med mig upp, var glad att jag äntligen hade kommit hem.

BloggTulpanerVita26maj

Mer fina tulpaner från landet på framsidan. Får värma sig med dessa bilder nu när det har blivit kallt ute igen. Vilka kontraster, en dag är det 30 grader varmt, nästa är det 8 grader. Burr. Ge mig sol och värme!

Ha en mysig kväll!

4 svar på ”Seg måndag

    • Tack Sofia! Jag är hemma idag. Vaknade med ont i halsen, ont i kroppen, skallebank. Och för ett tag sedan fick jag mens. Tjoho jag mår bra 🙂 Men tänkte försöka kurera mig fort. Hoppas ni mår gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *