Grått

BloggMatsal25maj

Hej på er 🙂

Idag vaknade vi 8,30 av ett barn som lät som en KRÅKA upprepade gånger några minuter. Sedan gick dem in. Tack det var den sovmorgonen det. Lika gjorde dem igår vid 8. Men men, det blir en längre dag att göra saker på då 😉

Igår var det verkligen en varm dag och det blev rejäl åska mot kvällen.

Jag som är ganska åskrädd förvånade mig själv lite. Vi tyckte att vädret var perfekt för att rensa ogräs spontant. Sambon och jag hjälptes åt på framsidan, fint blev det. Trodde väl aldrig att jag skulle tycka att rensa ogräs och fixa skulle vara så roligt och rogivande. Men det känns lite i ryggen idag 🙂

På kvällen tog vi tillvara att det blev mörkt av vädret. Vi tände levande ljus och myste med en väldigt god middag. Sambon pratade om att vi lagar så god mat hemma, och hur besviken vi har blivit de gånger vi har gått ut och ätit med arbetskompisarna. Dels att vi fått vänta så länge på maten, men sedan har maten inte varit så speciell.

Jag höll med honom delvis. Tyckte att maten i fredags var helt ok. Men att vänta på den i cirka 1,5 timme var det inte värt. Energin liksom rann ur. Däremot är det alltid roligt att hitta på något med arbetskompisarna 🙂

BloggMatsal25majNr2

Igår blev det grillad ytterfilé, klyftpotatis, sallad, rödbetor med chevreost på. Riktigt gott.

Önskar er en skön söndag!

2 svar på ”Grått

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *