Bästa katten

BloggAramis24maj

Idag har Aramis varit ute lös under uppsikt. Är man 15 år så har man inte bråttom 🙂

Han har lufsat runt och jag har följt efter. Ibland har jag fått ändra riktning på honom så han inte skulle gå utanför vår tomt. Han avslutade med att ligga på bordet på altanen och jäsa. När han var nöjd gick han in själv [emoji black heart suit]

Zim har också varit ute idag. Han halvspringer, äter gräs, lägger sig. Han avslutade sin stund ute med att få panik igen och sprang in. Varken jag eller sambon kunde se vad han blev rädd för. Förra gången var det ju en stor hund. Han är go men han har tyvärr inte nerver av stål 😉

Jag hoppas våra grabbar kommer förgylla våra liv i många härliga år till.

BloggBim24maj

Önskar er en fortsatt skön dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *