Morgonmys

BloggAramis14juni

God morgon 🙂

Här kommer en suddig mobilbild som sambon tagit i morse.

Aramis, den bästa kattvärmaren man kan ha 🙂 Synd att vi inte hann ta ett foto när Zim låg nere vid mina ben också. Men att fånga de båda i rätt ögonblick är inte det lättaste.

På byrån ligger det en filt, det är Aramis sovplats. När det är för varmt ligger han bredvid filten. Zim har en filt på golvet bredvid sambons sängbord. När det är för varmt ligger han på golvet. De är inte dumma våra gopojkar. På sängbordet står min favorit till händerna, helosansalva. Så ser det ut när det inte är piffat för fotografering 😉

Jag glömde ju att berätta att jag fick visa leg på bolaget igår. Jag riktigt koncentrerade mig för att inte flina runt. När vi var på väg ut därifrån sa sambon ”Du behöver inte se så nöjd ut”. Haha, joho det behövde jag verkligen.

Sedan regnade det på mig så jag kände mig som en dränkt katt när vi väl kom till svärmor. Men efter lite mat i magen och ett glas vin var det som bortblåst. Då tänkte jag bara på det förstnämnda. Jag har ju bara fått handla på bolaget i snart 17 år 😉

BloggAramisPåMagen14juni

Den här bilden har jag tagit när jag ligger ner, med sambons mobil. Aramis sitter på min mage. En bild säger mer än tusen ord? ”Kliv upp nu mamma och ge mig mat någon gång”

Önskar er en härlig lördag!

5 svar på ”Morgonmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *