Skön kväll

BloggHallNere21maj

Hej på er 🙂

Det är alltid så härligt att komma hem och mötas av två goa pojkar i dörren [emoji black heart suit]

Idag kom vi hem lite tidigare och har varit ute en stund i solen. Båda katterna har fått vara med oss ute. Det uppskattades verkligen av Aramis som till och med fick ligga i solstolen. Zim däremot hann inte vara ute speciellt länge innan han blev livrädd och sprang in.

Vi bor nära en fotbollsplan och där var det någon som släppte en stor hund lös. Jag har aldrig sett Zim så rädd. Han flög in med kopplet efter sig, runt runt. Upp på övervåningen, upp i fönstret och rev ner båda blomkrukorna. Sambon såg honom och han var nästan upp i taket och vände. Nu är han väldigt tyst, stackarn.

BloggHallNere21majNr2

Ha en skön kväll!

2 svar på ”Skön kväll

    • Ja verkligen. Zim har sett hundar ute förut tydligen, när han var utekatt. Men aldrig reagerat som igår. Nu har vi rivmärken på golvet på hallen uppe och ett till hål i golvet i ”lila rummet” då blomkrukorna åkte ner igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *