Kvällsjobb

Hej på er 🙂

Nu har vi äntligen kommit hem, vi hade stängning på jobbet.

Det är så härligt att se hur det växer ute nu och fort går det. Tulpanerna har börjat gå från gröna till färg, ska bli härligt att se när dom blommar. Jag funderade ju ett tag på vart mina pärlhyacinter som jag planterade i höstas tog vägen. Men nu har dom också kommit.

Inatt fick jag höra av sambon att vi bor i ett gammalt hus och det var inget konstigt att det lät i hallen. Att Aramis gick från att ha legat och sovit gott till att resa sig upp och stirra mot dörröppningen gjorde inte saken bättre för mig. Jag frågade om Zim låg på sin filt och det gjorde han. Men det var nog bara golvet som knakade… eller 🙂

Nu är det dags för kvällsbestyr här innan det är dags för sängen. Det blir inte så mycket tid när vi kommer hem vid 19-tiden. Vi måste gå och lägga oss i bra tid för att kliva upp tidigt imorgon. Båda hoppas på en god natts sömn, det har varit otroligt varmt i vårt sovrum så vi har knappt kunnat sova. Och däremellan pratar jag ju tok om spöken och ligger och lyssnar på konstiga ljud 😉

BloggPärlhyacinter20maj

Trevlig Kväll!

6 svar på ”Kvällsjobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *