Måndag

Hej på er 🙂

Då har jag överlevt den här dagen med 😉

En dag med massor av nya intryck, strul, synpunkter och annat. Jag pratar om ett nytt telefonisystem på jobbet. Efter den här dagen känns det nästan som att axlarna sitter fast under öronen och nacken värker. Men jag räknar med att morgondagen blir mycket bättre.

Bara därför drar vi till med max mat idag. Kände mig så sugen på det i bilen hem och sambon var inte svårövertalad 🙂

Resten av kvällen blir det massor av mys i regnet. Jag har redan tänt en del ljus här hemma. Tror jag kryper ner i ett varmt bad sedan och slappnar av.

Men jag är ändå nöjd med dagen, jag tog mig igenom den.

Bilder på våra älskade missar från helgen, även lite tokiga bilder [emoji black heart suit]

Önskar er en härlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *