Mysig helg

Hej på er 🙂

Jag är verkligen nöjd med helgen så här långt. Förutom att jag hade lite småångest över att jag sov bort en del av gårdagen. Men sömn är viktigt det med 😉

Det blev en del pysslande igår. Sambon klippte gräset för första gången och satte ihop mitt nya miniväxthus. Det blev fint. Längtar tills det är välfyllt av sticklingar. Själv planterade jag lite och torkade ren våra utemöbler igen. Vi gjorde en rejäl städning av altanen för några veckor sedan när det var varmt. Men efter det har det varit för kallt för att sitta där.

Det var väldigt smutsigt igen. Vi har två stora tallar som smutsar ner mycket för oss. Men vi har hört att dom äntligen ska sågas ner. Jag tog upp det med styrelsen redan för ett år sedan. Men träden tillhör inte vår förening. Nu har han som skulle ta tag i detta äntligen pratat med de som äger tallarna. Så vi vet att de ska ner, vi vet bara inte när. Jag hoppas på snart så vi kan njuta av en renare uteplats 😉

Givetvis blev det att lapa sol igår också. Lunchen åt vi ute, det var gott och härligt. Sambon fixade club sandwich. Han har pratat om det länge och igår slog han till. Gott var det. Vinet han hade köpt hem var mindre gott. Jag fick smaka det vita vinet i onsdags hos vår arbetskompis, det var mycket godare. ”Tre Apor”.

Missarna fick vara ute igår de med. Man kan säga att Zim har fått mersmak, han jamar och vill ut hela tiden. De ska få gå ut med oss lite senare.

Nu ska vi äta frukost sedan ser jag fram emot en härlig utedag.

Ha en skön söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *