Vackert väder

BloggMatsalMotV-rum17maj

Hej på er 🙂

Men hjälp vad hände?! Så här länge har vi inte sovit på år.

Jag vågar inte skriva när vi vaknade 😉 Kan det ha något att göra med att vi blir väckta flera gånger per natt, varje natt och behövde sova ut. I morse var inget undantag, kring 5-tiden fick Zim eget rum, då hade jag tröttnat. Efter det så åt Aramis på blommor som stod på sambons sängbord. Senare öppnade han sambons garderob och gick in och la sig där.

Men det var tur att Zim började jama igen för annars har vi väl sovit ännu längre. När det är fint väder så vill vi ta tillvara det, inte ligga i sängen och tryna 🙂

Gårdagskvällen avslutades mysigt. Jag fick lite massage av min käre sambo. Han märkte tydligen inte att jag nästan hade somnat. Så han sa: ”Nu spökar det i vattenledningarna”.

Halvsovande jag hörde bara SPÖKEN!! Eftersom jag känner närvaro här i princip varje kväll/natt så flög jag chockat upp ur sängen.

”Oj sov du, men det är ju bara Zim som sitter i badkaret och vill ha vatten”

Efter det följde långa ordramsor från mig och sambon skrattade så han höll på att storkna. Jag blev klarvaken och började skratta jag med, som jag gör när jag först blivit väldigt rädd. Lätt att somna om efter det.

BloggMatsalMotV-rum17majNr2

Grattis Norge

Och alla er andra önskar jag en härlig solig dag!

2 svar på ”Vackert väder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *