Tulpaner

Hej på er 🙂

Nu har tulpanerna börjat slå ut. Mest av samma färg, men det kommer fler. Otroligt vackra.

Vilken underbar dag det har varit. En sådan dag då jag har suttit inne och längtat ut 😉 Men räknat med idag är det bara 17 arbetsdagar kvar, sedan är det semester. Tjoho vad jag längtar. Hoppas på fint väder och massor av mys.

Vi tänkte renovera köket på semestern, men det får vänta. I år ska vi njuta i fulla drag och ladda batterierna. Det behöver vi. Förra årets semester var sådär. Då hade vi sorg i hjärtat och mitt i allt så renoverade sambon hallen.

Imorgon är det dags för skoj med arbetskompisarna. Det blir after work och god mat. Så jag gissar att vi hörs på lördag 😉 Önskar er trevlig helg redan nu!

Ha en härlig kväll!

2 svar på ”Tulpaner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *