Vattenkatter

BloggVattenKatter7maj

Tittar in igen, jag bara måste visa den här bilden från i morse 🙂

Kanske inte det vackraste badrummet men det bjuder jag på.

Det här är vår morgonrutin. Oftast hinner jag tvätta ansiktet innan Aramis hoppar upp i tvättstället. Men i morse hade han bråttom, jag fick vackert vänta. Jag har ingen mobil med bra kamera, så jag smög ner och hämtade min systemkamera. Tänkte att har jag tur så följer dom inte efter mig. Det hade jag och lyckades fånga de båda på bild [emoji black heart suit]

Får inte Zim vatten tillräckligt fort börjar han krafsa i badkaret. När jag kommer dit för att slå på kranen böjer han huvudet bakåt så jag ska klappa honom, då kurrar han. Aramis blöter ner hela huvudet och stundvis ”hugger” han efter vattnet. Aramis är 15 år och detta är något han börjat med de senaste veckorna. Han kanske har tagit efter Zim som älskar vatten som den maine coon han är. Mina underbara killar.

Jag tog ett skönt bad och la på en ansiktsmask. Nu känner jag mig lite bättre, snart är det dags för sängen 🙂

Sov gott när det är dags!

4 svar på ”Vattenkatter

    • Hej! Haha vad härligt, dom är underbara personligheter katterna 🙂 Tack så mycket. Det är lite stressigt på jobbet så jag var rätt sliten igår. Hoppas du har det bra. Ska kika i din blogg vid tillfälle. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *