Städdag

BloggLinneskåp8maj

Hej på er 🙂

Så var det torsdag och det betyder städdag här hemma.

Just nu har jag en kort paus och dricker kaffe. Har kört igång en tvättmaskin, vattnat blommor och så har jag snittat om lite blommor. Sambon är i full gång med dammsugaren. Sedan är det min tur att moppa golv. Här hjälps vi åt så går det fortare 🙂

I morgon är det fredag igen, det känns otroligt skönt. Men det blir ingen direkt sovmorgon på lördag, eftersom vi ska resa iväg på systerdotterns dop. Men jag hoppas på att vara pigg ändå. Tycker katter, drömmar och spöken kan sköta sig så jag får sova gott 😉

BloggLinneskåp8majNr2

Ovanpå mitt favorit linneskåp. Det som vi har fått efter sambons morfar.

Oj vad fort kaffet tog slut idag, va finns det inte påfyllning heller?! Hm jag måste väl fortsätta städa och fixa här då 😉

Önskar er en bra kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *