Shopping och huvudvärk

Hej på er 🙂

Bild på några av blommorna som finns i vårt hem just nu.

Idag slutade vi en timme tidigare och åkte på stan här hemma.

Jag har köpt en liten doppresent till världens sötaste systerdotter. Önskar jag fick träffa henne oftare, hon är en riktig liten goding. Ser fram emot dopet som är nu på lördag [emoji black heart suit]

Det följde även med två bh:ar hem. Kan behövas med tanke på att jag har rensat ur en hel kasse med bh:ar som inte längre passar 😉 Vi har precis ätit nu och jag har tagit värktabletter. Har så fruktansvärt ont i huvudet, hoppas det släpper fort. Vill gärna orka pyssla lite här ikväll. Det har inte varit mindre stressigt idag heller vilket känns i kroppen.

Varje dag med mig är ett äventyr, eller hur var det 🙂 Inatt inte långt ifrån att vi hade gått och lagt oss, sa jag till sambon ”VAD sa du??”. Han svarade: Jag har inte sagt något jag sover!! Haha, men det var väl något spöke som pratade med mig då och skrämde mig så jag måste väcka sambon. Tycker det är något tok varje natt nu.

Hoppas ni får en skön kväll. Nu är det dags för kaffe här.

4 svar på ”Shopping och huvudvärk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *