Rosor

BloggKök6maj

Hej på er 🙂

Jag tyckte att jag var trött igår, men det var inget mot vad jag har varit idag. Kan säga att det går en aning tungt just nu, typ är det sommarsemester snart eller 😉 Jag hoppas det lugnar ner sig på jobbet.

Men idag hade vi turen att komma hem lite tidigare. Vi hade sökt flex för länge sedan. Vi slutade 45 minuter tidigare. Sökte om att få sluta tidigare för att jag skulle till tandläkaren och sedan iväg på styrelsemöte. Jag skulle inte hinna äta. Men tandläkaren ställde in tiden. Så nu kan jag ta det lugnt innan jag ska iväg på möte, skönt.

Blir en kopp kaffe här och vid 19-tiden är det dags för möte, har en känsla av att det kommer att dra ut på tiden. Men jag hoppas jag får krypa ner i sängen i bra tid ändå.

Fick fina rosor av sambon igår. Vi hade varit tillsammans i 3 år och 6 månader. Inget helår alltså men tillräckligt för att jag skulle få blommor 🙂 Vilket jag får ofta. Det tycker jag om väldigt mycket [emoji black heart suit]

BloggRos6maj

 

BloggKök6majNr2

Hoppas ni får en bra kväll!

 

 

4 svar på ”Rosor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *