Rivstart

BloggMatsal5maj

Hej på er 🙂

Idag är jag riktigt måndagstrött. Det har varit fullt ös på jobbet precis hela dagen, känner mig nästan färdig för sängen. Lika var det i fredags, den dagen jag hade hoppats och trott det skulle vara lugnt. Men tänk vad fel man kan ha.

Men nu är vi äntligen hemma 😉 Dags att få lite i magen och sedan en välbehövlig kopp kaffe. Det ska bli så gott med kaffe. Jag har faktiskt druckit två koppar på jobbet idag, vilket inte hör till vanligheten. (Det smakar inte gott).

Hoppas på att solen vill fortsätta skina och regnet hålla sig borta, det skulle vara skönt med en promenad ikväll. Säger jag innan jag kommit ut och inser att jag kommer blåsa öronen av mig 😉 Men envis som jag är så.

Jag hörde på radion i morse att dem hade ”gnäll-måndag” så här kom det ett extra gnälligt blogginlägg. Ibland måste man ju bidra liksom 🙂

Aramis är väldigt glad att jag är hemma, han ligger tätt bredvid mig i soffan och kurrar [emoji black heart suit]

BloggMatsal5majNr2

Blommorna från min faster och kusin står sig fina på matsalsbordet 🙂

Önskar er en härlig kväll!

2 svar på ”Rivstart

  1. Lika här, är sjukt trött och värken i nacke och arm värre än vanligt. Skyller också på blåsten. Nu hoppas vi på att värmen kommer inom en snar framtid 🙂 Strykekraaaaam ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *