Fina blommor

BloggBlommor4majNr

Hej på er 🙂

Gårdagen blev verkligen en lyckad dag.

Vi åt frukost, drack kaffe, efter det tog vi en promenad. Jag muttrade halva vägen för det blåste iskallt. Får öronvärk så lätt, fast jag hade bomull instoppad i öronen. Men väl hemma var jag väldigt nöjd med mig själv att vi kom iväg 😉 Då blev det en varm skön dusch.

När vi skulle till att grilla mot eftermiddagen fick jag ett sms från min faster. Det visade sig att hon och min lilla kusin var här i stan. De dök upp ganska lagom till middagen var klar. Vi åt tillsammans alla fyra, det var jättetrevligt. Jag fick fina blommor av dem också [emoji black heart suit]

Idag ska jag försöka ta tag i att färga håret och senare får jag nog besök av en god vän. Det ser jag fram emot, tror vi har mycket att prata om 🙂

BloggBlommor4majNr3

Fina blommorna.

BloggBlommor4majNr2

Hoppas att ni får en skön söndag!

4 svar på ”Fina blommor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *