Inga planer

BloggIrish coffee3maj

Hej på er 🙂

Gårdagskvällen var väldigt mysig. Först middag ute, hemma blev det irish coffee och mys i soffan. Sedan tog vi en sen promenad. Natten var däremot mindre rolig.

Jag är inne i en period med mycket mardrömmar. Jag drömmer om ”spöken”, ja döda människor. Inatt drömde jag att det var någon i sovrummet. Jag hörde ett högt skrik eller så var det jag själv som skrek i drömmen, det vet jag inte.

I paniken försökte jag väcka sambon, jag kommer knappt ihåg början av det så jag halvsov nog fortfarande. Han i sin tur blev såklart livrädd och började skrika och tog tag i mig. Zim stack som en avlöning ut ur sovrummet. När jag vaknat helt då började jag skratta hysteriskt. Sådär som när en chock lägger sig. Inte det lättaste att somna om sedan 😉

Tänker på vad min bordsgranne på jobbet brukar säga, att min sambo aldrig kan ha tråkigt med mig. Det händer väl en del tok och bus i mitt sällskap, på positivt sätt.

Idag är det planlöst, kanske man kan säga. Det är inge vidare väder så jag har ingen lust att pyssla med blommor ute som jag annars hade tänkt. Det blir eventuellt en promenad sedan massor av mys och lite fix här hemma. Skönt det med.

BloggIrish coffee3majNr2

Det blir grillat här mot kvällen, sambon trotsar det tråkiga vädret 🙂

Önskar er en härlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *