Fredagsmys

Hej på er 🙂

Idag hade jag sådan lust att hitta på något med någon släkting, men jag var tydligen lite för spontan för alla var upptagna redan. Men jag och sambon gick ut och åt middag tillsammans i stället, det var väldigt mysigt. Inte så ofta vi gör det [emoji black heart suit]

Sedan blev det handling, sådant skoj som kattsand, paraffinolja till Aramis för magen och lite annat plock från Dollarstore.

Nu är vi hemma och jag är trött så ögonen nästan går i kors. Därför är det dags för en uppiggande irish coffee. Det är en vän på min FB som lägger ut en bild i princip varenda fredag på två irish coffee. Jag har blivit så påverkad av dessa bilder 😉 Det är hans fel att jag är sugen på det, så skål då!

Blommorna på avlastningsbordet fick jag av min syster på långfredagen. Dom har stått sig fina länge. När de började bli lite ledsna tog jag av dem på längden och satte dom i min IB Laursen kanna, gulligt.

Trevlig fredagskväll!

4 svar på ”Fredagsmys

  1. Vad mysigt och vad fint det blev på avlastningsbordet med blommorna. 🙂 Dricker ju inte kaffe, men en Irish Coffee gick ju i som ni bjöd på sist vi sågs 😉 Sköt om dig min fina, kraaam ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *