Välkommen Maj

BloggTulpaner1maj

Hej på er 🙂

Kul att vakna till vitt på marken, men nu är snön borta i alla fall 😉

Gick ut och tittade till mina tulpaner. Det är en del knoppar nu, roligt. Jag längtar så mycket tills de slår ut. Det ska bli spännande att se hur dom ser ut. Kallt var det ute också så jag gick snabbt in igen. Hoppas solen vill titta fram snart. Vi har ganska kallt inne också.

Idag ska vi städa och fixa här hemma. Äta gott och mysa blir det också såklart. Imorgon är det dags för jobb igen. Blir skönt att göra helg och komma hem till ett nystädat hem 🙂 Hoppas och tror på en lugn dag på jobbet imorgon.

BloggTulpaner1majNr2

Blir roligt att ta samma bild när tulpanerna har slagit ut 🙂

Trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *