Ruggväder

BloggSolros29april

Hej på er 🙂

Idag har vi jobbat igen och värmen är som bortblåst.

Jag hade hoppats på en skön promenad nu när vi kom hem, men det blåser och luften är isig. Precis sådant väder jag och min kropp inte tycker om. Tror jag stannar inne och myser i stället 😉

Igår blev det en spontan shoppingtur. Solen ville inte riktigt visa sig så vi ändrade planerna. Först hämtade vi ut mina nya glasögon med rätt glas hos optikern vid 15-tiden, skönt. Sedan åkte vi iväg.

Nu har jag äntligen köpt mitt efterlängtade miniväxthus. Det är betydligt finare än det gröna i metall och mjukplast som jag hade i somras. Men det var väldigt bra och jag drev upp många sticklingar i det. Nu ser jag fram emot när det går att lämna sticklingar ute, i det nya som sambon ska få bygga ihop till helgen. Jag är väldigt nöjd 🙂

Tyvärr har det varit en mindre bra dag idag. Vet inte vad det har varit med den här dagen, men det känns som att folk har varit som tokiga. Den känslan fortsatte även i bilen hem då folk körde som galningar och min sambo fick tvärnita. Kan säga att det känns i min rygg fortfarande 🙁

Nu ska vi dricka en kopp kaffe och njuta, behövs för att få upp värmen lite [emoji black heart suit]

BloggSolros29aprilNr2

Den här fina solrosen fick sambon i födelsedagspresent av hans morfar. Jag sa redan från början att jag än så länge aldrig har lyckats med en solros, jag tror tyvärr det stämmer fortfarande 😉 Men det är väldigt fint med solrosor.

Trevlig Kväll!

2 svar på ”Ruggväder

  1. Vad sjukt att även ni varit med om att behöva tvärnita och idioter efter vägarna! Såg en gammal granne skriva om att hon och sonen också behövde tvärnita för en idiot efter vägen. Även jag såg en köra som en blådåre, körde om flera stycken på hur konstiga ställen som helst. Sådana personer ska inte ha körkort!!

    • Ja vissa kör som de äger vägen och är helt ensamma!! Jag tyckte inte först att det var så illa, men fy vad ryggen värker. Var minst två idioter idag så det blev lite väl tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *