Semester

Hej på er 🙂

Idag har vi semester, så jag tittar in här redan nu.

Gårdagen var helt underbar. Jag mår verkligen som bäst när det är soligt och varmt. Jag var ute och solade, fixade med plantering av blommor. Vi grillade och åt ute. Det blev grillad kalkon, halloumi och sallad. Det var så gott och mysigt. En sådan härlig dag känner jag mig extra lyckligt lottad över allt vi har [emoji black heart suit]

Jag sa till sambon att jag är så glad att vi har varandra, katterna, att vi bor så bra och att vädret och dagen var så härlig. Katterna hade dessutom sin premiär ute igår, gissa om de var nöjda. Aramis gick in av sig själv när han tyckte det var dags. Zim däremot måste vi bära in. Han skulle nog gärna vara ute betydligt längre 😉

Idag har vi semester, hoppas att vädret vänder och blir bättre. Hade tänkt mig en utedag idag med. Men det är säkert bra temperatur så jag kan fixa med blommor om inte annat.

Önskar er en bra dag så hörs vi imorgon kväll igen. Imorgon jobbar vi som vanligt.

2 svar på ”Semester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *