Söndag och sol

BloggKalas27april

Hej på er 🙂

Gårdagen var en lyckad och trevlig dag.

Vi fick besök av sambons mamma med sambo, syster med sambo, pappa och morfar och hans dam. Fikade gott fika som sambon hade bakat. Tårtan ville han köpa fast jag erbjöd mig att göra en. Jag som gör så god tårta 😉 Men han ville ha en köpt frukttårta och så blev det. God var den i alla fall.

På kvällen var det bara vi två och vi myste länge i soffan och avverkade en hel del avsnitt av min favoritserie. Kom i säng ganska sent för att vara oss.

Vaknade tidigt i morse för sambon har fått nackspärr, det började redan fredags. Han fick kliva upp och ta mer värktabletter. Sedan tyckte jag så synd om honom så jag masserade honom med liniment, stackarn [emoji black heart suit]

Hoppas på att han blir bättre under dagen så vi kommer ut på en skön promenad. Ska vara ute och njuta av solen och fortsätta fixa med lite blommor. Det gjorde jag igår också. Två mårbacka som jag har köpt för ett tag sedan fick ny jord.

BloggKalas27aprilNr2

Dukade med varannan mugg. Mina gamla muggar med fåglar på och de nya med prickar. Det blev fint 🙂

Ha en härlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *