Sista April

BloggV-rum30april

Hej på er 🙂

Vilken dag…

Morgonen började med att jag spillde ut en hel mugg blåbärsdryck över köksbordet. Fick smått panik när jag började torka och såg att den blå färgen var kvar. Lyckades som tur var få bort det med sambons favorit rengöringsspray 😉 Skön start på dagen.

Väl hemma efter frisörbesök, hungrig, trött och bärandes på maxmat möttes vi av en spya mellan hallen och köket, en liten gullig bajskorv i köket och en mindre bajskorv i matsalen.  På övervåningen i det vi kallar för lila rummet låg en blomkruka omkullvält på golvet, golvet är skadat, jord vatten och lecakulor i en mysig blöt blandning. Givetvis passar Zim på att tippa omkull den när blomman är nyvattnad. Tjohooo VÄLKOMMEN hem liksom 🙂

MEN nu är allt fixat, vi har maxmat i magen och sitter i soffan med ett varsitt glas rött. Aramis är uppe och jamar, han är väl nöjd med att han har bajsat och att vi äntligen har kommit hem.

Haha just nu skrattar vi bara… Resten av kvällen ska vi mysa. Är väl inte värt att jag visar mig vid en brasa för då börjar det väl brinna i håret på mig! Det blir levande ljus (på säkert avstånd) och vin. Får nog tippa i oss lite kaffe så vi inte somnar [emoji black heart suit]

BloggAramis30april

Hann bara ta fram kameran så skulle Aramis vara precis bredvid mig, detta är resultatet 😉

Trevlig Valborg alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *