Nya skor

BloggSkor24april

Hej på er 🙂

När till och med sambon tycker det är länge sedan jag köpte skor, då är det dags 😉

Det blev lite shopping i tisdags. När jag har hittat en favorit då kör jag gärna på den. De vita skorna har jag i svart och beige också, med silverdetaljer. Gillade att det var i guld så de var ett givet val eftersom de är så sköna. De nya svarta har en liten klack vilket jag var ute efter från början.

Gårdagen var bra, sambon bakade två sorters kakor. Själv dammsög jag och tvättade. Ikväll blir det en promenad, sedan ska det nog bakas bullar. Sambon ska ha kalas på lördag för sina släktingar 🙂 Det ska bli trevligt.

BloggSkor24aprilNr2

Fick ju mersmak av både ledighet, sol och värme. Men skorna får vänta ett tag. I morse när vi åkte till jobbet var det tre minusgrader.

Snart helg och ledigt igen, ska bli skönt. Vi har semester på måndag 🙂

Hoppas ni har en härlig kväll!

8 svar på ”Nya skor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *