Onsdag

BloggKök23april

Hej på er 🙂

Idag har vi jobbat igen.

Jag studsade inte upp när klockan ringde i morse. Både jag och sambon har sovit dåligt i natt. Tror vi hade fått mersmak på ledighet 😉 Sedan kanske ni minns att jag för ett tag sedan berättade att det har varit hantverkare här och att vicevärden sa att vi kunde ha jättevarmt eller kallt. Kan meddela att vi nu har det förstnämnda.

Det är varmt så vi knappt kan sova. Imorgon ska hantverkarna in här flera gånger igen och på fredag, vilket jag inte ser fram emot. Men jag hoppas det går bra med katterna, dom har fått vårkänslor dom med och vill ut. Vilket dom såklart ska få med oss i koppel framöver. Vi hade gärna tagit ut dom i helgen som var, men med detta i åtanke så får det vänta.

BloggPelargon23april

 

BloggPelargon23aprilNr2

Fina blomman som sambon fick i födelsedagspresent av min mamma igår [emoji black heart suit]

Här ska det bakas och pysslas ikväll 🙂

Trevlig Kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *