Tjohoo Fredag

BloggBullar25april

Hej på er 🙂

Underbart skönt med fredag och dessutom veta att vi har semester på måndag.

Här kommer nu en bild som jag trodde sällan eller aldrig skulle förekomma i min blogg. Men det är inte jag som har bakat, det är min kära sambo 😉 Igår kväll efter promenaden intog han köket. Det doftade sådär ljuvligt gott kring 21,30 när vi skulle gå och lägga oss.

Fröken med karaktär åt ingen bulle, men drömde om det hela natten, haha eller inte. Men imorgon på kalaset tänker jag fika med gott samvete. Det gäller att välja och prioritera när man ska lyxa till det. Dessutom tycker jag mer om mat än fika.

Sambon är och hämtar pizza nu, vi spar in på tiden för middagslagning idag. Sedan blir det en kopp kaffe som laddning inför städningen. Skulle hellre gå ut och sätta mig i solen, men det går nog bra bara vi är igång. Kanske blir ett glas rött som efterrätt 🙂

BloggBullar25aprilNr2

Trevlig Kväll!

5 svar på ”Tjohoo Fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *