Påskafton

BloggNowalieoBim18april

Hej på er 🙂

Gårdagen var en toppendag som gav massor av härlig energi.

Vi fick besök av min syster och den här lilla godingen. Det var så mysigt, lilltjejen är hur go som helst. Det var jätteroligt att äntligen få visa syrran runt i vårt hem. Tiden gick väldigt fort och jag hade svårt att slita mig när dom måste åka hem.

På kvällen kom min bästa vän och hennes familj på besök. Vi tittade på filmen ”Frozen” och barnen blev väldigt nöjda. Mysig film och en härlig kväll hade vi.

Zim stod för fin underhållning också. Jag har filmat Aramis när han dricker vatten under kranen i tvättstället. Vi visade den filmsnutten på TV. Zim hoppade upp på TV-bänken och började tassa efter Aramis på TV:n, vi fick oss ett gott skratt. Älskade missar.

Idag har vi inte så mycket planer, skönt det med. Vi ska nog iväg och handla lite på Rusta. Men nu blir det en kopp kaffe. Vi vaknade tidigt, men jag låg kvar i sängen ett tag och drog mig. Det var så skönt. Zim gjorde allt han kunde för att jag inte skulle somna om 😉

BloggLouiseoNowalie18april

Ja, jag var lika nöjd som jag ser ut [emoji black heart suit]

Nya brillorna också, men dom ska justeras. Fick ju hämta dom på Åhléns, så dom är lite stora och halkar lätt ner.

Önskar er en härlig påskafton!

4 svar på ”Påskafton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *