Påskdagen

BloggPlåtburkar20april

Hej på er 🙂

I natt har katterna stört oss många gånger. Till och med Aramis jamade som en galning upprepade gånger vid 2,30, jag trodde nästan att det var något fel.

Gårdagen var en härlig dag. Vi var iväg och handlade lite, blev en sväng på Rusta, Dollar och Karlssons. Vi kom hem med bland annat dessa två söta burkar. Sambon brukar säga ”Du som gillar kusar”, när han ser något han tror att jag ska gilla 😉 (förtydligande jag gillar fjärilar och trollsländor) Vi tog en skön promenad i solen på kvällningen.

Sedan avslutade vi kvällen med filmmys i soffan. Känner mig väldigt nöjd med ledigheten så här långt. Vi har dessutom tagit semester på tisdag vilket känns väldigt skönt. Vi har ingen direkt tradition att vi ska äta påskmiddag hos släktingar, det kan jag i och för sig tycka är lite synd. Men vi har det väldigt bra här hemma vi två [emoji black heart suit]

BloggPlåtburkar20aprilNr2

Nu är det äntligen dags för en kopp kaffe. Så får vi se vad den här dagen har att bjuda på.

Ha en skön dag!

2 svar på ”Påskdagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *