Långfredag

BloggAvlastningsbord18april

Hej på er 🙂

Då var ledigheten inledd, härligt.

Jag vaknade tidigt och klev upp och tog en skön dusch. Idag ska vi pyssla här hemma. Senare kommer min syster och hennes lilla bäbis och hälsar på. Det ska bli mysigt. Hon har aldrig varit till oss, så det ska bli roligt att visa henne hur vi bor 🙂

Vi har lite lika inredningsstil, det ska bli kul att höra vad hon tycker om vårt hem. Ser fram emot att träffa hennes gotjej också, hon är en riktig liten prinsessa [emoji black heart suit]

Mot kvällningen får vi besök av min bästa vän och hennes barn. Det ser jag fram emot, det var ett tag sedan vi sågs. Så är planerna för dagen i alla fall 🙂

BloggAvlastningsbord18aprilNr2

Nya brillorna sitter på näsan, det är fortfarande väldigt ovant 😉

Hoppas ni får en härlig dag!

2 svar på ”Långfredag

    • Det var en toppendag igår Sofia, jag är så nöjd 🙂 Har börjat vänja mig mer och mer med brillorna. Men tror att det är mer fel på glasen än att dom bara är för små. Glasen skiftar i blått, både sambon och syrran sa igår att det syns, när jag har dom på mig. Så vill jag inte ha det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *