Glad Påsk

BloggPåsktulpaner17april

Hej på er

Det är med en viss ovana jag skriver nu 😉

Större delen av dagen hann gå innan fröken L blev irriterad och ringde optikern. Det visade sig att både mina bågar och glas hade kommit, det var bara ett problem. Glasen var för SMÅ så de hade beställt hem nya. Men inte så att de hörde av sig till lilla mig och talade om detta. Vet fortfarande inte när de ”nya” större glasen kommer.

Jag sa till kvinnan i luren att jag mår jätte dåligt. Hon skulle höra med en optiker om det gick att slipa in de för små glasen provisoriskt. (Med risk för att dom trillar ur). Optikern stängde klockan 16,00 idag och vi kommer hem kring 17,00. Så vi kom överens om att gick det att lösa så skulle dom lämna mina brillor på Åhléns, så fick jag hämta dom där.

Hörde inget mer så vi åkte till Åhléns. Där stod dom i en påse och väntade, mina nya fina brillor. Ser att glasen är för små, men nu hinner jag vänja mig lite medans vi är lediga. Satte på mig dom i bilen på vägen hem och blev nästan åksjuk 😉 Tro mig, här behöver ställas om. Hoppas glasen sitter på plats tills jag får de nya.

Annars har dagen bestått av en del tok. Jag skulle säga till mina bordsgrannar att jag har en huskatt (Aramis) men jag sa att jag hade en hushållskatt. Jag gissar på att det är något jag kommer få höra under lång tid. Sofia, dom pratade även om dig, att du kommer få höra mycket tok när du kommer tillbaka till jobbet. Vi är lite speciella i vår lilla ”fyrkant” 🙂

Nu ska vi äta snart. Mår illa och tycker golvet är väldigt nära mig, har jag blivit dvärg?!

BloggPåsktulpaner17aprilNr2

Bjuder på fina påskbuketten igen.

Önskar er en riktigt mysig kväll!

4 svar på ”Glad Påsk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *